Tijekom prošlog tjedana, od 7. ožujka do 11. ožujka 2016. godine, u Srednjoj školi Pregrada provodilo se anketiranje učenika o strategijama učenja i poučavanja u nastavi matematike, kemije, biologije i fizike.

Za potrebe anketiranja stručne suradnice iz Srednje škole Krapina i Srednje škole Pregrada izradile su anketni upitnik za učenike kako bi prikupile podatke o nastavnim metodama i oblicima rada koje koriste nastavnici iz matematike, kemije, biologije i fizike. U upitniku se također ispitala učestalost korištenja aktivnih nastavnih metoda te se saznalo više o vrstama nastavnih materijala, sredstvima i pomagalima koje nastavnici spomenutih predmeta koriste u nastavnom procesu. Predmet ispitivanja bili su i načini učenja pojedinih predmeta te preferirane strategije učenja od strane učenika.

Ispunjeni anketni upitnici će se obraditi zajedno s anketnim upitnicima koje su popunili učenici Srednje škole Krapina. Rezultate anketnih upitnika očekujemo krajem ožujka, a oni poslužit će razvoju i modernizaciji kurikuluma fakultativne nastave iz matematike, kemije, biologije i fizike.

 

IMG_3352      IMG_3353

Cijelu galeriju fotografija možete vidjeti na ovom linku.